HOFFEN AB

Vår erfarenhet - din trygghet

Under arbetets gång finns det alltid minst en person på plats 40 timmar i veckan. Vid varje projekt finns en arbetsledare som du har personlig och tät kontakt med under hela renoveringen. Arbetsledaren ser till att allt flyter på och att projektet håller tidsplanen samtidigt som du uppdateras löpande. Vi tar hand om allt, från det första telefonsamtalet till att den sista kakelplattan läggs.ETT BYGGFÖRETAG I STOCKHOLM ATT LITA PÅ!

Vi är ett byggföretag i Stor Stockholm som förverkligar din dröm från ide till verklighet när det handlar om arbeten inom byggbranschen. Vi utför alla typer av snickeri/byggarbeten – ombyggnationer, tillbyggnader, byggservice och renoveringar. Allt från att bygga kök, byta fönster, bygga ett nytt garage eller varför inte fräscha upp kontoret. Med ett nära samarbete med olika yrkesgrupper tar vi hand om hela bygget för att ditt projekt ska flyta på så smidigt som möjligt för att hålla tidsplanen!Skicka en offertförfrågan

Vi är ett företag som är mycket stolta över att kunna erbjuda tjänster av högsta standard till alldeles utmärkta priser! Hos många andra företag och inom många andra branscher fungerar det tyvärr i regel som så att bra priser ger dig en sämre service medan det för en service av hög kvalitet krävs dyra priser. Vi ser dock inga skäl till att det ska behöva vara på detta vis samtidigt som vi vill kunna finnas tillgängliga för så många kunder som möjligt. Just därför erbjuder vi som ett av få företag inom branschen byggservice av högsta standard till alldeles utmärkta priser!

 Kvalitet, miljö och hållbarhet

För oss är det en självklarhet att använda kvalitativt och miljövänligt byggmaterial som håller över tid. På så sätt ser vi till att bidra till en hållbar utveckling. I den mån det går återanvänder vi även material, vilken både sparar på miljön och sänker kostnaderna. För oss är det en självklarhet att använda kvalitativt och miljövänligt byggmaterial som håller över tid. På så sätt ser vi till att bidra till en hållbar utveckling. I den mån det går återanvänder vi även material, vilken både sparar på miljön och sänker kostnaderna.

För att minska vår klimatpåverkan ytterligare använder vi miljöbilar och samordnade transporter. Vi arbetar löpande med att förbättra vårt miljöarbete, i alla våra projekt. Med klimatsmarta val kan vi tillsammans skapa en bättre framtid.


Kompetenta snickare med helhetslösningar 
Hoffen är en byggfirma som utför allt inom altan, veranda & pergola i hela Stockholmsområdet. Hör av av till våra altanbyggare när du vill anlita proffshjälp att bygga en ny uteplats. Vårt byggföretag erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!