Badrumsrenovering Stockholm

24.08.2023

Har du fått fuktskada? 

Är det dags för en badrumsrenovering ?

Låt oss hjälpa dig att komma igång med din badrumsrenovering. Med 7 års erfarenhet i branschen, egen personal och certifierade med Våtrumscertifikat och Säker Vatten är din badrumsrenovering i trygga händer! 

Vi har renoverat många badrum i Stockholm - Täby - Vallentuna - Sigtuna - Värmdö med omnejd och har många nöjda kunder, läs våra omdömen på RECO:SE. 

Kontakta oss för ett Kostnadsfritt hembesök och offert.

HOFFEN AB 


Bra Priser

Vi hjälper er med ROT-Avdraget

Natursten, Granit, och Kakel

Vi har bra rabatter för material

100% Garanti

Erfarna medarbetare

Vi har alla certifikater 

BKR-Säkervatten-EL


Läs våra tips om hur du går tillväga för att uppfylla din dröm. Vi på HOFFEN AB kan hjälpa till med eran badrumsprojekt.

Vi bygger alla typer av badrum, tvättrum, bastu samt vi kan jobba med natursten 


Tecken på fuktskada i badrum

Det är inte helt ovanligt med fuktskador i badrum eller tvättstuga. Är våtrummet gammalt är det desto större risk, eftersom allt material så småningom blir försämrat med tiden. Det finns några särskilda tecken som kan vara bra att hålla utkik efter om du misstänker en fuktskada i badrum:

  • Svarta fläckar. Prickar eller fläckar i svart är starka indikatorer på att du har svartmögel i badrummet. Det behöver inte betyda att det finns en allvarlig fuktskada, men det kan vara en indikator.
  • Dålig lukt. Luktar det dessutom unket eller mögel, ärr det ytterligare ett tecken på att du har en fuktskada.
  • Sprickor. Leta efter sprickor eller skador i kaklet, klinkergolvet eller vid fogar. Kontrollera särskilt runt golvbrunnar och genomföringar.

De vanligaste orsakerna till fuktskador i badrum är bristfällig våtrumsisolering, med andra ord – fuktskyddet som ligger bakom kaklet, inte är tillräckligt tätt. Golvbrunnar är en annan vanlig orsak. De kan ibland läcka vid sidorna, särskilt äldre varianter. Ytterligare en vanlig orsak till fuktproblem är att vissa genomföringar inte är tillräckligt täta, vilket gjort att fukt letat sig in bakom tätskiktet där det exempelvis börjat mögla.

Vi renoverar badrum i hela stor Stockholm och tar även sporadiskt i närgränsande områden, kontakta oss gärna för närmare information.


Kontakta oss idag om du har fått fuktskada i bardummet eller renovera badrum/bastu/tvättstuga

Kontakta oss för ett kostnadsfritt offertmöte! Ni får alltid en fastpris offert från oss! 


Få inspiration till ditt nya badrum

En trygg badrumsrenovering

Vi är specialister på våtrumsutrymmen och arbetar helt enligt gällande branschregler. Alla våra anställda hantverkare har utbildning på sitt respektive område såsom vvs, el, tätskikt och plattsättning. Våra kunniga och engagerade projektledare finns dagligen tillgängliga både på plats och digitalt. Vi lämnar långa garantier och gör löpande kontroller och slutbesiktning.


KONTAKTA OSS VIA FORMULAR ELLER

RING OSS PÅ 08 509 23 687


Bara auktoriserade hantverkare 

Kontakta oss

Hoffen AB

Mälarvägen 59, 19441 Upplands-Väsby
Narviksgatan 9, 164 33 Kista

08 509 23 687

info@hoffenab.se

Instagram:  hoffenab