Blogg

ROT AVDRAG

12.04.2022

Renovera badrum eller kök. Bygga om eller bygga till. Lägga tak eller tilläggsisolera. Här är aktuella regler för ROT-avdrag, och tips för att använda det så enkelt, korrekt och effektivt som möjligt.

Att renovera köket är något som de flesta hemägare drömmer om. Det är trots allt inte bara en plats för matlagning, utan också ett rum där man umgås med nära och kära. Något som gör att det ställs stora krav på såväl funktionalitet som utseende vid en renovering. Låt oss dela med oss av våra bästa tips för en lyckad köksrenovering!...

Våren är en tid då många börjar att renovera där hemma. Ett av de populäraste rummen att renovera är badrummet. Badrummet är ett av hemmets viktigaste rum. Det är där vi spenderar mycket tid varje dag, så äl värt att se över. Jag hade själv ett sunkigt 70-tals badrum när jag flyttade in. Så efter jag målat om tog jag...

Attefallshus

27.02.2022

Du som har ett en- eller tvåbostadshus får, förutom friggebod på maximalt 15 kvadratmeter, även uppföra attefallshus på maximalt 25 kvadratmeter. Innan du börjar bygga måste du göra en anmälan till byggnadsnämnden och få ett startbesked.

Drömmer du om en altan inredd med en skön loungegrupp och gröna växter som ger liv och grönska på altanen? Läs våra tips om hur du går tillväga för att uppfylla din dröm.